Sportskommentering

Arve Fuglum har kommentert sport i TV og radio siden 1992, og har lang erfaring innen dette fagfeltet.

Hovedkompetansen hans ligger innen fotball og cricket, men han har også kommentert skøyteløp, seiling og håndball for å nevne noen.

Skribentoppdrag

Arve Fuglum har god erfaring med å produsere artikler for magasiner, aviser og nett. I tillegg kan han planlegge og gjennomføre bokprosjekter, både ut i fra egne ideer og på oppdrag.

Tidligere bokutgivelser:

«Magiske Øyeblikk – høydepunkter fra NRK Radiosporten gjennom 70 år» (2003, Cappelen Damm)

«Byen brenner!» (2008, Cappelen Damm) Skrevet sammen med sin far. Denne tar for seg den storstilte evakueringen av barn i Bergen etter eksplosjonsulykken og bombeangrep i 1944.

Konferansier / debattleder
Kurs /   undervisning
Kultur  
Foredrag  

Arve Fuglum har erfaring som konferansier og debattleder, og har bred erfaring fra både organisering og gjennomføring av slike arrangementer.

 

Fuglum AS tilbyr kurs, undervisning og rådgivning innen sportskommentering og liverapportering. Begge kursene kan tilpasses og skreddersys kursdeltakernes ønskede medium (TV/radio) og nivå.  

 

 Arve Fuglum har god kompetanse både innen kultur og sport, og kan sy temaene sammen i foredrag og artikler med spesialkompetanse på sportshistorie.

Fuglum har ti års bakgrunn med amatørteaterarbeid, både som skuespiller, tekstforfatter, regissør og manusoversetter. Hans oversettelse av Astrid Lindgrens «Mio min Mio» ble brukt på Rogaland Teaters oppsetning i 2013. Han satt også fire år som styremedlem i Norsk Amatørteaterforbund.

Trenger du eller din bedrift en foredragsholder til ditt kommende arrangement?

Fuglum AS tilbyr foredrag med temaer som sportshistorikk, sportskommentering, kommunikasjon og budskapformidling. Foredragene kan skreddersys oppdragsgiveren.